Message board topics
Reply Create A New Topic Subscribe to this Discussion
Author:
-POOKIE-'s Photo -POOKIE- Posts: 23,242
4/5/18 8:25 A

My SparkPage
Send Private Message
Reply
behaving all fine so far today thanks!

SPARK_COACH_JEN's Photo SPARK_COACH_JEN Posts: 66,395
4/4/18 3:24 P

SparkPeople Team Member

My SparkPage
Send Private Message
Reply
Hopefully it's fixed, but if you start having issues again, let me know.

Thanks,

Coach Jen

"You may have a fresh start any moment you choose, for this thing that we call "failure" is not the falling down but the staying down." Mary Pickford

"No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch."
-POOKIE-'s Photo -POOKIE- Posts: 23,242
4/4/18 2:22 P

My SparkPage
Send Private Message
Reply
It seems resolved in these issues now, I saw a lot of people talking about how it was affecting them, site wide, today in various places.

I don't seem to have them now, I assume whatever was tweaked too much this morning has been sorted! emoticon

But for the record, I have now cleared the cache and I use latest version of Vivaldi, which is a Chrome based browser.

SPARK_COACH_JEN's Photo SPARK_COACH_JEN Posts: 66,395
4/4/18 11:56 A

SparkPeople Team Member

My SparkPage
Send Private Message
Reply
Can you try clearing the cache on your computer, then post again? Also, what browser are you using?

Thanks,

Coach Jen

"You may have a fresh start any moment you choose, for this thing that we call "failure" is not the falling down but the staying down." Mary Pickford

"No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch."
-POOKIE-'s Photo -POOKIE- Posts: 23,242
4/4/18 8:41 A

My SparkPage
Send Private Message
Reply
Also not working right on "post a blog entry"

it's stuck on the submit screen, but going to my page, leaving the stuck window open, shows the blog is actually there, but it's not showing as posted and leaving the blog entry page.

-POOKIE-'s Photo -POOKIE- Posts: 23,242
4/4/18 8:27 A

My SparkPage
Send Private Message
Reply
Also not working right in friend feed, it's slow and not showing as posted, refreshing the screen asks for "confirm form resubmission" and the post is there.

-POOKIE-'s Photo -POOKIE- Posts: 23,242
4/4/18 8:19 A

My SparkPage
Send Private Message
Reply
No, I just got a "timed out" error right now, I was coming to edit this post I made a couple minutes ago.

SPARK_COACH_JEN's Photo SPARK_COACH_JEN Posts: 66,395
4/4/18 8:17 A

SparkPeople Team Member

My SparkPage
Send Private Message
Reply
I had that problem early this morning as well. Does it seem to be working okay now?

Coach Jen

"You may have a fresh start any moment you choose, for this thing that we call "failure" is not the falling down but the staying down." Mary Pickford

"No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch."
-POOKIE-'s Photo -POOKIE- Posts: 23,242
4/4/18 8:14 A

My SparkPage
Send Private Message
Reply
Earlier I could post no replies.

I tried now and one posted and now it's not working right.

... just looked on my phone and seems the reply I was trying to make which wasn't working on the PC has posted multiple times when on the PC it showed no actions, the post never seemed to go through.

*edit to add* this post also had a huge delay in posting from clicking post, nothing happened and eventually it appeared.

Edited by: -POOKIE- at: 4/4/2018 (08:15)
Page: 1 of (1)  

Report Inappropriate Post

Other Site/Technical Help Topics:

Topics:
Last Post:
2/26/2018 8:59:43 PM
3/6/2018 1:06:34 PM
11/5/2018 3:09:38 PM
1/29/2018 6:21:08 AM

Thread URL: https://www.sparkpeople.com/myspark/messageboard.asp?imboard=5&imparent=45065170

Review our Community Guidelines