TEEBZ1978
1,000-2,499 SparkPoints 1,318
SparkPoints
 

Kraj prvog tjedna

Sunday, September 25, 2011

Završio je i taj prvi tjedan. Bila su sveukupno 4 treninga i svaki je bio poseban! Srijeda - trčanje po šumi (5km), četvrtak i petak teretana i subota opet trčanje po šumi.

Ne mogu vjerovat koliko mi trčanje dobro dođe. Jest da je tempo malo jači, ali za sada mi ne smeta. U subotu smo imali malo jači trening trčanja pa sam zato danas (na slobodan dan) dosta umoran. Čak i ne toliko umoran koliko me sve boli... ali stvarno boli. Inače volim kada imam upalu mišića - to mi je znak da sam nešta radio... ali ova upala je malo čudna... jedva dignem čašu za popit vode - tuširanje je isto podvig svoje vrste ;)
Psihički se osječam odlično! Sav sam nabrijan i imam stvarno želju doći do cilja!
Ciljeve doduše još nisam konkretizirao do kraja. Imam neki općeniti cilj, ali mislim da bi mi dobro došlo da si napravim par manjih i kratkoročnijih ciljeva - tako ću imati više manjih pobjeda ;)


Prehrana je ok, nije da mi nešta posebno smeta, samo se još uvijek borim sa proteinima i ugljikohidratima - točnije sa njihovim omjerom.
Eto, jedva čekam početi sutra sa slijedećom turom treninga! Trener je odličan, daje mi potporu i motivira me - to mi stvarno puno znači.
Aha, i kupio sam si pulsmetar (Suunto M5). Koja je to mrcina ;) U petak sam obavio prvi trening sa njime, ali tek u subotu - na trčanju - je došao do izražaja! Sviđa mi se što konkretno u brojkama vidim svoj maksimum ili bolje reći optimum ;) tako se onda lakše tempiram.


pozz

Share This Post With Others
Member Comments About This Blog Post

    Be the First to Add Your Comment to the Blog Post

    Log in to post a comment


    Disclaimer: Weight loss results will vary from person to person. No individual result should be seen as a typical result of following the SparkPeople program.
 

More Blogs by TEEBZ1978