TEEBZ1978

SparkPoints
 

Neke nove stvari

Thursday, September 22, 2011

Kako je brzo počelo, tako je brzo i završilo.
Na BodySelf program sam išao ukupno 16 dana (14 treninga) i stvarno je bilo odlično!
Zašto nisam išao 17 dan? 18dan? 19 dan?
Pas mi je ostao paraliziran i to me skršilo! Nisam imao snage boriti se na dvije fronte. Izabrao sam psa i nisam zažalio! Nakon brze intervencije veterinara u Puli otišli smo u Zagreb na operaciju. Izgledi da operacija uspije su bili jako loši... Ali borac kakav je, Oscar je prohodao, operacija je uspjela i svi smo bili jako sretni... osim mog tijela ;)
Kile su se vratile, stare navike također... a ja se jednostavno nisam uspio prisiliti krenuti na trening... sve je palo u vodu!

Zašto sada to pišem? Zato jer sam krenuo na sličan program. Imam privatnog trenera koji vodi brigu o svemu, ja ga samo slušam i pratim! I stvar funkcionira. Doduše, tek sam počeo. Danas mi je drugi (2.) dan i osjećam se odlično. Trening je počeo sa 5km trčanjem po šumi heheheh... danas i sutra je teretana, a u subotu opet trčanje. So far - so good!
Prehrana je ista kao u prošlom programu i ful mi odgovara! Shake ujutro i navečer, 2 međuobroka i ručak. Sve štima i Spark mi tu pomaže jaaaaaako! Pogotovo što mogu pratiti konkretan unos proteina, ugljikohidrata i masti - što je (kaže trener) najbitnije!

Eto, toliko za sada!
pozz
Share This Post With Others
Member Comments About This Blog Post
 • ZVONCICA
  Ima li kakvih novosti?
  Prošlo je mjesec dana od zadnjeg javljanja.
  Pozz
  2428 days ago
 • Add Your Comment to the Blog Post

  Log in to post a comment


  Disclaimer: Weight loss results will vary from person to person. No individual result should be seen as a typical result of following the SparkPeople program.
 

More Blogs by TEEBZ1978