Advertisement -- Learn more about ads on this site.

    CTUPTON   141,732
100,000-149,999 SparkPoints

Anyone else having trouble adding to the gallery photos or using them for their spark page?

Saturday, January 18, 2014

This has not been working for me at all. I did ask on the tech message board. So far no good answer. Thanks, chris

Member Comments About This Blog Post:
ARTJAC 1/19/2014 12:40AM


Report Inappropriate Comment
2HAMSDIET 1/18/2014 8:59PM

    Not my department. emoticon

Report Inappropriate Comment
ALIHIKES 1/18/2014 2:42PM

    I usually have to edit the photo in a photo editor program (I select "Compress Picture" and shrink the file size to "document" in Windows photo editor). Otherwise mine won't load.

Report Inappropriate Comment
MSMASLIN 1/18/2014 2:05PM

    I notice mine freezing after I upload. I just go back to my page and the photo is there.

Report Inappropriate Comment
LIS193 1/18/2014 11:46AM

    Good luck!
I haven't changed anything for a while so i don't know what's going on...

Report Inappropriate Comment
DUSTYPRAIRIE 1/18/2014 11:36AM

    The reason my page is so blah, especially the background, is due to those same problems. It must be a spark thing.

Report Inappropriate Comment
USMAWIFE 1/18/2014 11:11AM

    perhaps try this. go to a browser that is not the one you normaly use and see if you can upload it from a different one into SP

Report Inappropriate Comment
JESSICAMOORE1 1/18/2014 10:44AM

    I was able to upload a picture and change my profile image this morning.


Report Inappropriate Comment

Add Your Comment to the Blog Post

Log in to post a comment.