Advertisement -- Learn more about ads on this site.


    1BEARWIFE   83,770
SparkPoints
80,000-99,999 SparkPoints
 
 

Something for seniors to do to keep those "aging" grey cells active!


Monday, May 20, 2013

1. Johnny's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. ...What was the third child's name?

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers....What does he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered, ...what was the highest mountain in the world?

4. How much dirt is there in a hole ...that measures two feet by three feet by four feet?

5. What word in the English Language ...is always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. ....How is this possible?

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. ...Why not?

8. What was the President 's Name...in 1975?

9. If you were running a race, ...and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

10. Which is correct to say,... "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, ....how many haystacks would he have if he combined them all in another field?
Here are the Answers

1. Johnny 's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child's name?

Answer:Johnny of course

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mt. Everest; it just wasn't discovered yet. [ You're not very good at this are you?]

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

Answer: There is no dirt in a hole.

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You can't take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

8. What was the President's Name in 1975?

Answer: Same as is it now - Barack Obama [Oh, come on ...]

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~
IMPOSSIBILITIES IN THE WORLD
1) You can't count your hair.
2) You can't wash your eyes with soap.
3) You can't breathe through your nose when your tongue is out.
Put your tongue back in your mouth, you silly person.
Ten (10) Things I know about you.
1) You are reading this.

2) You are human.

3) You can't say the letter ''P'' without separating your lips.

4) You just attempted to do it.

6) You are laughing at yourself.

7) You have a smile on your face and you skipped No. 5.

8) You just checked to see if there is a No. 5.

9) You laugh at this because you are a fun loving person & everyone does it too.

10) You are probably going to send this to see who else falls for it.
You have received this e-mail because I didn't want to be alone in the idiot category.
SHARE
  Member Comments About This Blog Post:

TERRIH8118 5/21/2013 11:41AM

    emoticon Thanks for the laugh. emoticon

Report Inappropriate Comment
CANDOK1260 5/21/2013 11:13AM

    lol emoticon for sharing

Report Inappropriate Comment
SPARKCHANTAL 5/21/2013 4:53AM

    oh cute. loved it! and I think I even passed.


meow emoticon woof!

Report Inappropriate Comment
CHERIRIDDELL 5/20/2013 11:46PM

    Loved it!

Report Inappropriate Comment
PEPPYPATTI 5/20/2013 3:58PM

    Thank you for providing the answers. Quite a few of those had me stumped-lol!
emoticon emoticon

Report Inappropriate Comment
KYMOM530 5/20/2013 3:07PM

    Hey, this is a good one but I need to sharpen up a bit! Thanks for the smiles today.

Report Inappropriate Comment
FANGFACEKITTY 5/20/2013 2:42PM

    emoticon

Report Inappropriate Comment

Add Your Comment to the Blog Post


Log in to post a comment.
 


Other Entries by 1BEARWIFE