Advertisement -- Learn more about ads on this site.


    TEEBZ1978   1,318
SparkPoints
1,000-2,499 SparkPoints
 
 

Kraj prvog tjedna


Sunday, September 25, 2011

Završio je i taj prvi tjedan. Bila su sveukupno 4 treninga i svaki je bio poseban! Srijeda - trčanje po šumi (5km), četvrtak i petak teretana i subota opet trčanje po šumi.

Ne mogu vjerovat koliko mi trčanje dobro dođe. Jest da je tempo malo jači, ali za sada mi ne smeta. U subotu smo imali malo jači trening trčanja pa sam zato danas (na slobodan dan) dosta umoran. Čak i ne toliko umoran koliko me sve boli... ali stvarno boli. Inače volim kada imam upalu mišića - to mi je znak da sam nešta radio... ali ova upala je malo čudna... jedva dignem čašu za popit vode - tuširanje je isto podvig svoje vrste ;)
Psihički se osječam odlično! Sav sam nabrijan i imam stvarno želju doći do cilja!
Ciljeve doduše još nisam konkretizirao do kraja. Imam neki općeniti cilj, ali mislim da bi mi dobro došlo da si napravim par manjih i kratkoročnijih ciljeva - tako ću imati više manjih pobjeda ;)


Prehrana je ok, nije da mi nešta posebno smeta, samo se još uvijek borim sa proteinima i ugljikohidratima - točnije sa njihovim omjerom.
Eto, jedva čekam početi sutra sa slijedećom turom treninga! Trener je odličan, daje mi potporu i motivira me - to mi stvarno puno znači.
Aha, i kupio sam si pulsmetar (Suunto M5). Koja je to mrcina ;) U petak sam obavio prvi trening sa njime, ali tek u subotu - na trčanju - je došao do izražaja! Sviđa mi se što konkretno u brojkama vidim svoj maksimum ili bolje reći optimum ;) tako se onda lakše tempiram.


pozz

SHARE

Member Comments About This Blog Post:

Be the First to Add Your Comment to the Blog Post


Log in to post a comment.


Disclaimer: Weight loss results will vary from person to person. No individual result should be seen as a typical result of following the SparkPeople program.
 


Other Entries by TEEBZ1978