Author: Sorting Last Post on Top Message:
DEBBIEG8S SparkPoints: (11,594)
Fitness Minutes: (6,118)
Posts: 558
9/24/11 4:28 P

I've added Google Chrome several times and every time I do I have problems of one sort or another. I know other people like it and some people hate it. I don't love it or hate it, I just can't get it to work right for me.

Debbie

KASSIANDORA SparkPoints: (40,996)
Fitness Minutes: (39,046)
Posts: 1,941
9/21/11 8:16 A

I have google crome and it seems to be working fine.

STUFFNEARTABOR Posts: 2,416
9/20/11 12:09 A

I just started using Chrome, I have whatever comes by default. I don't know if popups are blocked or not. I'll Google it to find & fix. I expect this may be it, since I don't get an error message.

TIMOTHYNOHE Posts: 4,317
9/19/11 9:53 P

Outstanding ... you ditched that isidious virus Internet Explorer. emoticon

SP_COACH_DENISE Posts: 37,737
9/19/11 8:38 P

Do you have pop-ups enabled in Chrome? Do you get an error message? If so, what exactly does it say?

Coach Denise

STUFFNEARTABOR Posts: 2,416
9/18/11 11:42 P

I have been using Internet Explorer, but switched to Google Chrome. When I use the site via Chrome, I cannot post a new blog message. What gives?

Page: 1 of (1)  




Other What's Up at SparkPeople Topics:

Topics: Last Post:
Two Week Liquid Pre-op Diet-Day 2 4/11/2012 1:00:59 PM
water therapy 4/4/2014 2:08:44 PM
Feedback on exercise points 8/13/2013 9:49:59 AM
Missing the articles in the sp app 8/22/2011 2:45:32 PM
How do I delete a food I entered manually? 3/2/2013 7:28:40 PM